Gastenboek


Indien u opmerkingen of toevoeging hebt op onze website vul dan ons gastenboek in.
Iedere opmerking is welkom en zal er aan bijdragen dat onze website nog meer informatie zal bieden over Gastels fanfare.

Klik onderstaande link reactie om uw tekst toe te voegen.


Druk hierna op plaatsen in gastenboek en uw tekst zal hieronder worden toegevoegd.

31 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtig initiatief met schitterende optredens. Wie dit evenement niet heeft bijgewoond, heeft echt iets gemist naar mijn mening. Het is verbazingwekkend te ervaren hoe leuk en ontspannend een muziekavond kan zijn. Dit is een echte culturele toevoeging.
Chiel
Rucphen, Nederland - Tue Dec 14 14:27:25 2010
(Kopie van oude website.)

Anoniem zei

De sfeer; het enthousiasme; keuze muziek/muzikanten en de professionele aanpak maakten van "Amusant Gastels" een voortreffelijke muzikale happening en cultureel hoogstandje dat geen moment verveelde ondanks de lange en op den duur harde zit. Wie dacht aan klassieke fanfaremuziek kwam ongetwijfeld bedrogen uit. Hier speelde namelijk een compleet show orkest met eigentijdse muziek. Het was voor ons genieten van de eerste tot de laatste minuut. De volgende editie kan voor ons niet snel genoeg komen. Proficiat!!
Ankie Bierkens
Fijnaart, Nederland - Tue Dec 14 14:21:13 2010
(Kopie van oude website.)

Anoniem zei

Wat een gezellige avond was Amusant Gastel! Door de goede afwisseling fanfaremuziek en Close Up muziek, waren wij, van Close Up, constant betrokken bij de show, ondanks dat we niet veel nummers zongen. Erg leuk!! Volgend jaar weer? ;)
Maartje
Roosendaal, Nederland - Mon Dec 13 10:21:14 2010
(Kopie van oude website.)

Anoniem zei

We hebben genoten van Amusant Gastels; jullie muzikale kwaliteiten als Fanfare met hele goeie vertolkingen van Mission Impossible, Ross Roy en Pirate of the Carribean. Een goed in elkaar gezet programma, met echt goede gastoptredens van Pauline, Ron en Close Up. Voor iedereen CHAPEAU! Groeten, Miriam Musters
miriam musters
oud gastel, Nederland - Sun Dec 12 15:07:53 2010
(Kopie van oude website.)

Anoniem zei

Hallo allemaal, Ik wil jullie graag bedanken voor de zeer fijne samenwerking en een super avond gisteren. Helemaal TOP! groetjes, Herma ( dirigente close up)
Herma Martens
closeup-roosendaal
roosendaal, Nederland - Sun Dec 12 10:49:23 2010
(Kopie van oude website.)

Krista Akkermans zei

Wat een mooie nieuwe website! Het geeft een goed beeld van de fanfare. Complimenten aan Andre!

harry en Joke Schroevers zei

We hebben genoten van een geweldig concert vanavond. Leuke sfeer...mooie muziek...leuke afwisseling in het programma. Jullie stralen enthousiasme uit..HOU DAT VOL..:) :)
En onthoud dit: In die kritische dirigent van jullie...zit een heel groot hart voor jullie club !
Wij kunnen het weten...
groet
Harry en Joke Schroevers

A.Bierkens-Hack zei

Amusant Gastel was een prachtige muzikale avond met uitsluitend bijzondere en veelzijdige optredens in een bijzonder leuk ambiance. Boeiend tot en met! Opvallend dat steeds wordt gesproken over een fanfare, terwijl de groep al lang is uitgegroeid tot een showorkest van allure. Whow!
Voor ons was het een avond “uit” om over naar huis te schrijven in een kerk vol muzikale aanbidding. Het zal niet meevallen om deze prestatie qua muziek en organisatie te overtreffen, al blijft dat altijd een vraagteken met de groep onder leiding van Toin en Karel.
Enigste minpuntje voor ons: de mooie lange muziekavond had nog wel langer mogen duren, verveelde absoluut niet.

Giel, Rucphen zei

Gefeliciteerd met de hoogstaande muzikale avond. Prachtige selectie van artiesten onder muzikale begeleiding van een groep muzikanten die de status van fanfare al lang voorbij is. Een fijne ontspannende avond. De muzikanten hebben bewezen dat ze via muziek hun hart kunnen laten spreken en dat resulteerde in een warme en fijne sfeer en muziek van hoge kwaliteit. Wat mij betreft kan Amusant Gastel 2012 niet snel genoeg komen!

Lianne zei

Fijne, warme en leuke avond gehad met Amusant Gastel!
Hopelijk snel de foto's om nog even na te genieten!

Hopelijk mag ik volgend jaar weer van de partij zijn:-)

Jan zei

Wij hebben een leuke avond gehad. Bedankt!

Anoniem zei

Complimenten voor de prachtige zaterdagavond die jullie met het Gastels Fanfare mij bezorgd hebben.

Het was fantastisch. Het was een avond met van alles wat; gezelligheid, ontroering, prachtige muziek en visualisatie. Variatie genoeg – erg mooi allemaal.Nogmaals dank je wel en geniet nog een beetje na van het succes.

Groet,Hans

Anoniem zei

We waren gisteravond "te gast in Gastel" en hebben genoten van een goed georganiseerde en verzorgde avond. We hopen jullie zeker een keer in Standdaarbuiten te ontvangen.
Bedankt voor de prettige samenwerking.

Namens harmonie Oefening
Chris Hoppenbrouwers.
secretaris

Toine zei

Net even de nieuwe foto's van het feest bekeken en ook die van het jeugdkamp. Twee prachtige activiteiten. Volgend jaar ben ik zeker weer bij het feest.

Toine

Toine en Karel zei

Nog nooit eerder hebben we met ons prachtige orkest zo goed gespeeld. Alles viel op zijn plaats: licht, geluid, zang, koor en natuurlijk onze muzikanten en een geweldig publiek. Onder leiding van onze gepassioneerde dirigent was de hele avond één groot feest met veel emotie en bezieling. Kippenvel als ik de stukken nu terug hoor ! Bedankt dat we dit mochten meemaken.

Jullie trotse voorzitters

Richard Schroevers zei

Dames en heren van de Gastels Fanfare,

Na een prachtig seizoen, met voor de vereniging een muzikaal en organisatorisch hoogtepunt in Amusant editie 2012. Zijn we nu toe aan een welverdiende vakantie. Ik hoop dat we met zijn allen genoten hebben van afgelopen jaar en dat we na de vakantie vol goede moed aan het volgend jaar beginnen. Ik hoop iedereen weer te zien na de vakantie, zodat we net zo ontspannen kunnen toe werken na editie 2013 van Amusant, The Best Off!

Tot in augustus allemaal!

Gr. Richard

Anoniem zei

De lustrumviering van Amusant Gastels was in een woord een perfect georganiseerde muzikale avond. Schitterende koren; een zeer goede uiterst professionel dirigent en buitengewoon goede solisten. Sfeervolle aankleding kerk en leuke sfeer. Boeiend tot de laatste minuut! Als je op zo`n manier koren en muzikanten kunt begeleiden dan kun je niet meer spreken over fanfare, maar over showorkest. Nog even en dan kan Ahoy worden gereserveerd. Het spektakel maakte voor ons de naam van amusant helemaal waar. Extra hulde voor de jongen muzikanten in het showorkest. Wat een rijkdom om nu al zo te kunnen muciseren. Na elke best off... van artiesten komt een nieuwe uitvoering met verrassingen en wellicht andere wegen. Succes, we zien uit naar een vervolg!

Anoniem zei

Bedankt voor de mooie avond. Wij hebben 4 van de 5 uitvoeringen in het lustrum meegemaakt en hebben van deze uitvoeringen buitengewoon genoten. Wat een prestatie om de sfeervolle kerk vol te krijgen.

Anja, Guus en kinderen zei

Een lustrumboek om trots op te zijn. Het was voor ons een prachtige show met goede koren, artiesten en geweldige fanfare. Wij hebben met onze kinderen ontzettend genoten. Leuk en verrassend idee om in het gangpad te laten dansen. Uit de staande ovatie na afloop kon je opmaken dat de bezoekers ongestoord en heerlijk genoten hebben van een fraaie muzikale happening. En daar is Amusant toch voor bedoeld?

Marcel zei

Evenement met voor ieder wat wils. Dat dit op een proffesionele manier mogelijk wordt gemaakt in ons dorp is toch prachtig! Proficiat aan iedereen.

Pierre en Samantha zei

Leuke avondvullende show. Hier kun je mee voor de dag komen. Wij waren door onze vrienden uit Oud Gastel uitgenodigd om eens een voorstelling bij te wonen. Mooi hoor. Dit mogen ze ook in Roosendaal, onze woonplaats organiseren

Mieke zei

Mooi om te zien, fijn om naar de muziek te luisteren. De koren zouden overigens nog beter tot zijn recht komen bij een positie voor het orkest. Uniek voor Halderberge, voorbeeld voor menig ander dorp of stad.

Tinneke zei

Orkest senioren: 9
Orkest junioren 10
Solisten 9
Koor Fijnaart 9
Koor Oud Gastel 9
Dirigent 10
Sfeer 10
Aankleding geheel 10
Catering 8
Licht en geluid 10
Amusementswaarde 10+
Muziekkeuze 8
Doedelzakspeler 8
Onvangst 8
Dansers 8
Organisatie 9

Score van een geamuseerde bezoekster, Tinneke

Riekie zei

Leuke avond gehad, bedankt en tot de volgende keer

ankie zei

Proficiat Gastels Fanfare! Grandioos muziek spektakel. Het maakt blijkbaar niet uit welk thema wordt gekozen bij dit professionele orkest. Het is altijd 100%, over all-round gesproken! En dan EigenwijZ. Dat is toch heerlijk om deze jonkies (en enkele ouderen-jongeren) te zien en horen spelen. Terecht dat Bartelen trots is op de jonkies en inderdaad de toekomst zijn. Ook Buiten Bereik en de solisten scoorden geweldig en kregen meerdere keren een dik verdiende ovatie. Geweldige verassingen -orgelspeler, circusact, acrobatiek aan het koord en solisten uit de fanfare- hadden een plaatsje gevonden in het programma en droegen bij tot een aansprekend en heerlijk festijn van de bovenste plank. Dat alles hollands in de smaak viel kon je wel zien aan de deinende massa waarin ook menig oudere toeschouwer volop meedeed. Bartelen liep na afloop tevreden rond als een veldheer die zijn veldslag heeft gewonnen. Terecht een glimlach van oor tot oor, tevreden mensen zag je hem denken en daar doen we het toch allemaal voor Niet vergeten de dirigenten van koor en fanfare juweeltjes van vakmensen om in een sierradendoosje te bewaren. Jammer dat het weer voorbij is, gelukkig nog 364 dagen en dan is het festijn er weer normaal gesproken.
Complimenten voor allemaal. Ankie Fijnaart

Anoniem zei

Goede wijn behoeft geen krans. Weergaloze muziekavond met voor ieder wat wils.

Anoniem zei

De sfeer; het enthousiasme en de aanpak maakten van "Amusant Gastels" een voortreffelijke muzikale happening dat geen moment verveelde ondanks de lange zit. Het was voor ons genieten van de eerste tot de laatste minuut. Bedankt

Tinneke zei

Catering goede kwaliteit, niet eenvoudig om in de pauze een consumptie te verkrijgen en te gebruiken. Lekkere hapjes
Fanfare en dirigent 10
EigenwijZ 10+
Koor en dirigent 10
Solisten koor , geweldig
Solisten extern 9+
Aankleding en geluid 9
Beeld 9
Acrobatie en andere speciale acts 10+
Ontvangst 8
Organisatie 9
Amusementswaarde Top

Jan Brouwers, Zegge zei

Onvoorstelbaar, wat een muzikale belevenis. Groots en goed georganiseerd! Het was voor ons de 5e editie die we hebben bijgewoond. De groei bij organisatie en musici is er blijkbar nog niet uit, het wordt steeds beter. Op naar de volgende editie! Proficiat

Anoniem zei

Familievoorstelling van voice off holland niveau in Oud Gastel. In het tot muziekarena omgetoverde Godshuis stonden al om 18.40 uur rijen met wachtende mensen. Ieder wilde een goed plaatsje. De kerk liep al snel vol en om 19.00 uur kon je zelf al geen plaatsje meer kiezen, maar moest je aanschuiven bij wat een ander overliet.Smullen voor een organisatie. Er hoefde in de kerk niet hoog te worden gestookt. De show zorgde er voor dat je het ongemerkt warm kreeg. Wat mooi om te zien en te horen. 600 mensen geboeid zien kijken en luisteren, tja dat kun wel overlaten aan de voorzitter en zijn volgelingen. Het was leuk en erg goed georganiseerd. Het muziekniveau groeit jaarlijks met meerdere stappen tegelijk. Musiceren is dan wel heel leuk. Wat een talent in Oud Gastel. 6 jaren de tent vol is een prestatie. Hoezo het valt niet mee om MENSEN te enthousiasmeren? Juist. Als je maar leuke dingen bedenkt.
En dat lukt steeds. Opvallend is de saamhorigheid. Iedereen werkt zich te pletter voor het goede doel. En dat is gelijk de kracht van deze groep. Niveau muzikanten en dirigenten top. Desondanks blijft ieder gewoon. Geslaagd geheel. Probeer eens een sprookjesthema. De amusante avond leent zich er uitstekend voo.

Anoniem zei

Hierbij nodig ik jullie van harte uit om mee te doen met:

www.amateurmuziekverdientmeer.nl

Een unieke kans om op eenvoudige manier jouw vereniging financieel te ondersteunen. Het levert je €50 of €70 per nieuw aan te brengen abonnee op.

Schrijf je snel in en je ontvangt van mij de nodige informatie.

Met muzikale groet,
Sandra van Luijtelaar

Een reactie posten